12 Kasım 2010 Cuma

Bu köpekler ne çok sever yuvarlanmayı....çocuklar bi de ben ...


Kasım ayında olmamıza rağmen 2. kez Stockholm'e kar yağdı. Tabii ben hemen dersi bırakıp kendimi dışarıda yürüyüşe verdim. Çok seviyorum kar yağışını. Yuvarlanma isteği ile dolup taşıyorum. Herneyse;  sabah sevgilim seslendi.  " Baaaak siyanh köpenke !!  karların içinde yuvarlanıyor! :)" diye. Hemen elimdeki doğranmak üzere olan domatesi  fıraltıp cama dayadım yüzümü.Yüzümdeki gülümseme siyah köpeğin kendini kaybetmesiyle daha da çoğaldı. Düşündüm... Kar yağınca köpekler, çocuklar  ve benim gibi büyüyememişlerin iç sesi " Kendini kara at ve yuvarlan " oluyor. Köpekler de çocuklar gibi...çocuklar şen...ben de çocuklar gibi...Hele bir kar yağsa, o zaman kat kat büyüyen şenlik içimizde! Bol kar yağışlı, buzsuz günler dilerim hepiminize, hepimize...















7 yorum:

DOREMİ dedi ki...

Yaşamın neşesi sevimli şeyler..kim sevmez ki buları..İyi bayramlar:))

Ecehan dedi ki...

Çoook güzel resimlerdi bunlar, elimdeki kalemi fırlatıp....

cerenim.com dedi ki...

canlarımmm size de iyi bayramlar :)) öpücükkkk

Dallama Blogger dedi ki...

anam anam
sen bildiğimiz pro foto çekmişsin. şu kara bak, manzaraya bak; acayip kıskandım.

cerenim.com dedi ki...

Telekinesis :) Bu fotoğrafları ben çekmedim. Genelde yüklediğim çoğu fotoğrafı ben çekmiş olsamda, sadece evin penceresinden gördükten sonra araştırma yapıp arşivlerden buldum. Ama kar ne güzel şey değil mi?

Dallama Blogger dedi ki...

kar güzel olmaz mı ? harika yahu çok iyi yapmışsın
eğer bursu bulursam bahar dönemi tekrar oslo'dayım :D bak lafını bile duyunca heyecandan elim ayağım titriyor :D

cerenim.com dedi ki...

Oslo mu? süpermiş :) Kar seviyorsan inşallah yeni yılda çıkar bursun...Sende karı kaçırmamış olursun. Bugün yağmurluydu...Hatta fotoğraf çekmeye çıktım ekleyeyim şimdi.