30 Temmuz 2010 Cuma

Ve Bu haftanın bloğu !!! Fashion Passion

Haftanın Bloğu ;) http://aycatugce-tuna.blogspot.com

Kendilerinden minik bir tanıtım yazısı istedim ve yolladılar...Şimdi sizlerle onlarla ilgili bilgiyi ve site linklerini paylaşıyorum. Biliyorsunuz her hafta bir blog tanıtımım devam ediyor. Sizde yollayın tanıtım yazınızı sizi de yayınlayayım. Öpücükler!!!

Modaya, ünlüler dünyasına, göz kamaştıran pahalı markaların ayakkabı ve çantalarına bayılan, yakında 16 yaşlarına basacak olan ikizler Ayça ve Tuğçe...Moda ikonları Rachel Bilson, Diana Kruger, Sienna Miller, Miroslava Duma, Kate Moss.Bu sayılanların dışında modayla ilgili her yenilik, her ayrıntı onlara ilham kaynağı olur.Modayla ilgili asıl ilham aldıkları yerler ise sokaklardır.Çünkü onlara göre ''Sokaklar, modanın kalbinin attığı yerlerdir.''
''Moda'' düşüncesiyle bu kadar içli dışlı olup, hergün onlarca moda blogunu takip edip de kendilerine bir blog açmak kaçınılmaz olmuştur.''Moda blogu açma'' fikri Ayça'nın düşüncesidir.Bunu Tuğçe'yle paylaşınca o da bu fikri çok beğenir ve 18 Haziran 2010 tarihinde, karnelerini ellerine aldıkları gün bloglarını açarlar.Bu olay onlar için çok heyecan vericidir.İlk izleyicileri olan ''Gizzy's Lounge'' adlı bloğun tatlı sahibesi Gizzy'ye çok teşekkür ederler ve bloglarıyla ilgilenmeye başlarlar.
Bloglarında işledikleri tema; yeni trendler, yeni koleksiyonlar, sokak modası vb. tamamen modayla alakalı konulardır.Bloglarında hergün hiç aksatmadan ''Günün Şıkı'' adlı postlarını yayınlarlar.Sokak modasına yön veren her bayan bu köşede yer alabilir ve bu köşe bloglarında klasikleşmiştir.Onun dışında yaptıkları araştırmalar sonucunda buldukları, hoşlarına giden koleksiyonları yayınlarlar. ''Bugün Ne Giydik'' köşesi tamamen kendi stillerini anlatır.
Tüm bunlar dışında, herhangi bir ayrıntı, hoşlarına giden bir tarz veya anlatmaya değer bir olay olduğunda bloglarında paylaşırlar.''Blog sahibi olmak'' onlar için hem eğlenceli hem de ciddi bir iştir.Hiçbir şeyden zevk almadıkları kadar zevk alırlar bloglarına postlarını girerken.Onlara ''Ağustos Ayının Blogu'' olma şansını veren ''Benim Minik Bahçem'' adlı bloğun sahibi Ceren'e çok teşekkür ederler.

2 yorum:

---!Fashion Passion!--- dedi ki...

bizi blogunda tanıttığın için bir kez daha teşekkürler:)))

cerenim.com dedi ki...

mmuuuckcckkkk bende çook teşekkür ederimmmm