30 Nisan 2012 Pazartesi

Yumuş koltuk yu ying tasarımıyla ;)

Yani şöyle zıplayarak oturmak istedim bu koltuğa -ohhhh mis diyerek. Bende görür görmez bu duyguyu uyandırdı.hatta mayıştırdı :)))




 

29 Nisan 2012 Pazar

28 Nisan 2012 Cumartesi

Hello Kitty hastanesi :))

Hello kitty dizaynına sahip bu doğum hastanesini çok komik yahu. Tokyodaki hastanede herşey hello kittyli :) Buyrun....




 

26 Nisan 2012 Perşembe

Çorap reklamı böyle olsa ....

Rengarenk çorap tanıtımlarını böyle yapsalar bence çok neşeli olur.Parizyen ve Penti gibi markalar ilgilenebilir belki. Bu fotoğraflar Canadalı Darly Bank tarafından çekilmiş.

 

 

24 Nisan 2012 Salı

İştah açıcı iphone kılıfı ve toka! yummmmy :)

Bu tasarımlar çok iştah açıcı. Makarna toka,papyon ve sushi iphone kılıfları....ımmmm :)







 

23 Nisan 2012 Pazartesi

Bikini ve mayokini de değişik markalara baktınız mı?

Ege ve Akdenizde hava sıcaklığı 27 derecenin üzerine doğru ilerliyor. Önümüzdeki hafta artık deniz sezonu açılır :) Peki bikiniler,mayokiniler hazırmı? Bu yıl değişik bikini markalarına da bakmanızı öneririm. Birazda bikini,mayokini falan seçtim bu alttaki markalardan.Hadi hepimize harika bir yaz olsun!

AGUACLARAAGUA DE COCOAQUA DI LARACAFFE SWIMWEARCHARLIE BY MATTHEW ZINKCHIO DI STEFANIA DCIA MARITIMACRYSTAL JININCAJETS BY JESSIKA ALLENKYMAREL SPACELA ISLALADY LUXLULI FAMAMAAJIONDADEMARPARADIZIAPOKO PANOQISS QISSSAHASAUVAGESWIMWEAR WORLDZEKIZEUGARI

 

 

Elmayı oyun üstüne mum kondurun!

Basit hareketlerle sofranızda fark yaratabilirsiniz. Tek yapmanız gereken birkaç elma ve dondurma kepçesi. Elmanin üstünü alın mumunuzu üzerine koyun, hatta bir su içerisine elmaları koyarsanız ışık saçarak yüzerek daha da şık olabilirler!




 

22 Nisan 2012 Pazar

Pazar esintileri....Hadi kendinize birini seçin!

Kara Ross bu mini çanta lego görünümünde.Neşeli bir davete takmak ister misiniz?

Transparan yağmurluklar bu yıl çok moda Gina Trikot,H&M gibi markalarda da var. Bu biraz çekici tasarıma sahip Yağmurluk Seven NY markasına ait.Aslında hepsini böyle giyseniz hepsi çekici ;) Neyse bu yağmurluğa ne dersiniz?

Bu kızcağızın saç renginden takısına kadar hepsini sevdim. Birtek kafadakini sevmedim. Free People imzalı ciciyi bikininizle giymek ister misiniz.?

 

H&M imzalı bu beyaz ve altı pıtır pıtır elbiseyi düğün daveti dışındaki tüm davetlerde giymek ister misiniz?

Peki ya biraz dikkat çekmek ister misiniz? Bu ayakkabılarla çekeceğinize eminim desem?United Nute imzalılar kendileri.

Haydi birini tercih edin ve nerede giymek istediğinizi de paylaşın benimle ;)

 

 

 

Chanel spor kolleksiyonu ! Buyrun yelpazeye...

Kim Chanel çantası olmasın ister? Bazıları "çok ister " bazıları "az ister"bazıları "olsada oluuur olmasada" der.Ama her kadın chanel sever ;) Peki Chanel bisiklet,gitar,paten,surf tahtası,golf ekipmanı,kayak malzemesi,beyzbol topu? Kim Chanel spor ekipmanı olsun ister? ;)