28 Ocak 2012 Cumartesi

Buzlar altında buzdan otel ya da denizler altında bir otel hangisi sizin?

 Ben tam bir buzlar kraliçesi...Kar görmeye bayılıyorum. Aslında denizi de seviyorum. Belki de herkese göre farklılığım denize girmeyi sevdiğim kadar karda dolaşmayı da sevmek :) Masmavi sularda yüzmek  benim için yaz ayı demek . Kışın mesimi demekte, bembeyaz karlarda hışır hışır dolanmak. Yine de aşırı soğuk kadar aşırı sıcak havayı da sevmem. Sıcaklık deniz kenarındaysam maximum 30 derece olmalı....Soğukta maximum -20 ;)
Neyse vurdu gene çeneme! Amacım şu otelleri sizinle paylaşmak. Değişik bir tatil tecrübesi arıyorsanız bir gözatın derim. Ben ikisini de sevdim. İsveç,Finlandiya,Norveç,İsviçre gibi yerlerde bu otellerden var. Size altta birkaç link paylasacağım.Önce buz oteller İgloo hotels( iglu dorf) ve ardındaaaan su altı oteli karşınızdaaa 

 

 

 

 

İglu- durf bilgi için TİK!

Veee karşınızda denizler altında bir otelll....Poseidon Resorts

Fiji’deki Mystery Adaları’nda bulunan otel, suyun 12.20 metre altında, mercan kayalıklarına bakıyor. 
Otelde 3 tip konaklama var. Özel plajlı, yüzeyden yüksekteki villalar, su üzerindeki bungalovlar ve suyun altındaki suitler .Otelde 1 hafta kalmanın bedeli tek kişi için 15 bin dolar, çift kişi için ise 30 bin dolarmış. 2010 yılında açılmış.Ama rezervayon sitelerinde su altı odaları göremedim...Ayrıca videolarda da çekimler maket halinde....Alttaki linkten sitesine bakabilirsiniz,


 

 

 Fuji poseidon otel için TİK!

6 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

cok pahaliymis,ama bir kezde olsa deniz altinda veya iglolarda kalmak isterdim dogrusu,tesekkürler...

irem dedi ki...

İsveç'teki buz otelinde kalmak en büyük hayallerimden biridir, bir ara takıntılıydım hatta herkese bahsederdim ;)

Noblesse dedi ki...

karı sevmem ama su altına bayıldım:)))

Dönence dedi ki...

Ben buz otellerde en fazla 2 gün kalabilirim. Sürekli buz koridorlar görmek ve montla gezmek rahatlık vermez. Tatilde rahatlık ararım :)

Sonsuz Dekorasyon dedi ki...

buz otel fikri çok fantastik:) ben sadece gezip görmeyi yeğlerim. ama deniz altında kalma fikri pek bir heyecanlı uyuyabilirmiyim bilmiyorum:))))

http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com/

ESRA dedi ki...

rüya gibi ne kadar güzel şeyler paylaşmışsın...;)