30 Kasım 2011 Çarşamba

Kim otursun? Başka ne konsun?Sizin fikriniz ne?

Hem çocuk odasına hem salona nereye isterseniz oraya uygun kendi tasarımınızla...İster ışıklarla ister kitaplarla...Ben bunlara ek olarak minik renkli toplar koyardım herhalde...eğlenceli bir görüntüsü olurdu...Yaz siz? Sizin aklınızdaki tasarım hangisi olurdu?



29 Kasım 2011 Salı

Yok artık!!! renkli,desenli,eğlenceli ....peki sizinki hangisi?

Bu çadırlara bayıldımm...Ama bu çadır benim olsa, ben içinde değil dışında yaşarım :) ve bu linkten satın alabilirsiniz. Peki bir soru? Hangi çadırı seçiyorsunuz? Benimki karpuzlu olan ;))



28 Kasım 2011 Pazartesi

Ferrari'nin başına gelenler Murat131'in başına gelmemiştir,gelmez.

Bir ferrari düşünùn parçalanmış bide camın içine koyulup, sehpa haline getirilmiş...Dünyada kaç ferrari vardır kaçı kaza yaparda hurdası düşer? bilemedim. Ama tasarımcı moninelli bir aile adına bulmuş yapmış...Yok yazıcak bişi bulamıyorum ben...fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum sizi :) yarın görüşürüz....


26 Kasım 2011 Cumartesi

Sizin çocuğa da bundan alsak ya...

Baboo...farklı oyunlar parçalar içeren akıllı ve çok yaratıcı oyuncak-kiti... Çocuk çizimleri ile birlikte oyuncak haline dönüşüyor. Bu oyuncak ,Gazze yakınındaki Sderot kentindeki çocuklar için tasarlanmış. Bu çocuklar, bölgedeki şiddet nedeniyle travmaya uğramışlar ve S.Ben Ebu tarafından cocuklara eğlence olsun diye tasarlanmış. Sadece oyun değil, aynı zamanda tanı ve tedavi aracı olarakta kullanılmış. Ben çok yaratıcı buldum. çocuklar çizerek kendi oyuncaklarını yaratmış oluyor :)


 

25 Kasım 2011 Cuma

Kayak sezonu açılıyor....

Fakat ben kayak yapmadan bi haberim. Bu sene hani düz alanda kayak yapılıyorya paten gibi ama kayak malzemeleriyle işte onu deneyeceğim. Ama Türkiye'ye bile yağdı biz kuzeykutbuna yağamadı kar. Geçen yıl sevgili arkadaşım uydurukprenses ile minik dağcıklardan kaymıştık, plastik üzerine oturulan penguen gibi şeylerle. Pek eğlenceliydi. Şimdi diyorum acaba bulsakta bunlardan kiralasak ne eğleniriz...Hem güvenli gözüküyor hem de eğlenceli ;)

Kızılay çadırları değişiyordu...rüyamda.

Afet bölgelerine bu tasarımlarda çadırlar yollasalar hem sıcacık hem yer kaplamaz hem birkaç kişi uyur hem de güvenli...Ne saçmalıyorum yahu.İşin abartısı bir yana bu kadar dokunmatikken dünyada herşey...Ùretemiyorlar mı uygun fiyata mal edilebilecek güvenli,hava kontrolü olan eve benzer kutucuklar? Ben ne diyorum yahu? Yeterli sayıda çadırcık gitsin yeter...Japonlar yapmıştır buna benzer bişiler diycem ama zaten onlarda yıkım zor oluyor....ay bişi demicem.

İştah açıcı yastık bu...yummm mmmm nam nammmm

Iştahım zaten pek açıktır...

24 Kasım 2011 Perşembe

Ortaya karışık...





Yumurta tavasından krepli sabah keyfi

Bu kalpli yumurta tavalarını heryerden satın alamanız mümkün...Ama yumurta yerine krep yapımında kullanmaya ne dersiniz...Hem çocuğunuz için hem de eşiniz için bayaa keyif verici olacak...Yanına yapacağınız her sağlıklı şeye de kaktırıcı konumunda ;) kalpli krep eşliğinde bal ya da yumurta yedirmek daha kolay olacaktır....


Trendus'a tıklayın...Yılbaşı programınızı yapın :)

Sevgili arkadaşım Güneş Bayrak'ın Trendus için yazdığı Yılbaşını yurtdışında geçirmek isteyenlere altarnatif; Stockholm yazısını okudunuz mu? Yazısına eşlik olarak benim çektiğim fotoğrafları kullandığı için kendisine ayrıca teşekkür ederim... Siz de seyahate çıkmadan Güneş'in yazısını buradan okuyun derim.

23 Kasım 2011 Çarşamba

Şaşkın mimarın tersi dönünce.....

Kendisi şaşkın bir mimar tarafından yapılmış olup gerçektir....




22 Kasım 2011 Salı

Seçimlere devam....

Buz gibi bir havadan gelip sıcacık banyoya girmenin ya da terden yapış yapış olup buz gibi bir duşa girmenin keyfi nefistir.Mutfak seçimlerini geride bıraktık...Şimdi sırada banyo seçimimiz var. Sizin banyonuz hangisi?

Adaylar...

1 numarada Üzümüm nerde,

2 numarada kitap ayracım nerde,

3 numarada cam bezim nerde,

4 numarada purom nerde,

5 numarada bahçıvanım nerde,

6 numarada kesem nerde,

7 numarada boya fırçalarım nerde,

8 numarada hello kitym nerde,

9 numarada şarabım nerde,

10 numarada müziğim nerde,

Benim seçimim, şarabım ve müziğim nerede adaylarıdır...Ya sizinki?