10 Kasım 2011 Perşembe

Çanta alma sıklığınız nedir?

Çanta düşkünü olmayan kadın varmıdır.? Ben tanımıyorum. Bütün güzel çantalara zaaafım var. Ama almıyorum. Kafam karışıyor sayısı çok olunca...Siz nasıl bir tüketicisiniz çanta konusunda? Bunlardan birini seçecek olsanız hangisi sizin olurdu? zürafayı alırdım ben :)


5 yorum:

Fido dedi ki...

ben de eskiden aynen senin gibiydim,her gördüğüm,hoşuma giden çantayı alırdım,bir de hiç üşenmeden her gün kıyafete uygun çanta değiştirirdim ama son zamanlarda buna hiç yüreğim kalmadı,,bir de çantanın içi ıvır zıvır dolu olunca daha da bir üşeniyorum değiştirmeye...ama ayakkabı konusunda aynısını söylemeyeceğim..her gördüğüm ayakkabıya yapışıyorum nerdeyse :)

cerenim.com dedi ki...

iste ben de alamiyorum.....sorun orada. alsam keske..bazen giyiniyorum degisik degisik takayim diyorum ama fazlasi oluncada aklim karisiyor.simdi bir tane panterli manterli sirt cantam var ne giysem takiyorum.;)

Sittirella dedi ki...

Ceren :)
Zürafa demişsin... bakıp duruyorum zürafalı bir çanta fotoğrafı göreceğim diye :D
Zebra olmasın sakın o?:)))
Ben de onu alırdım, en cicisi o! Yıldızlı çanta da ciciymiş :)

cerenim.com dedi ki...

sittirella :))) gözümden yaş geldi gülmekten ayyyh bittim katıldım resmen. evet yaaa zebra hahaha ikisi de z ile başlıyo işte :)))) degistirmiyim post böyle laksın ama mesajıni görünce çok güldüm ayhhh karnım ağrıdı

Trendydolap dedi ki...

değişik çantalar :)

teşekkürler yorum için...

http://trendydolap.blogspot.com/