8 Mart 2011 Salı

Migren,uyku apnesi,akupunktur,rende sabun,dövme makinası derken minik bahçede minik pazar kurulduuu salı pazarı buyruuunnn

Migreniniz mi var? Bu patch 'ler migren tedavisi için üretilmiş.İlaçların yan etkilerine maruz kalmadan, migren ağrılarınızdan kurtulabiliyormuşsunuz. Tek kullanımlık olan bu patchleri,Nupathe A.Ş Üretmiş.Migren tedavisinde Akupunkturun da çok faydasını gören bir arkadaşım var.Hatta onun sayesinde ben de kilo kontrolü için akupunktura başladım. Bana da şimdiden çok iyi geldi. 1 saat boyunda tepemde oramda buramda batmış iğneler ile uzanıyorum. Mayışıyorum resmen...
 Rendelenen sabun..çok kısa sürede rende işlemi yapan bu sabunluk oldukça ilginç bir tasarım. Sıvı sabunlardan çok daha iyi kokan sabunlar var. Mesela hacışakirin saf sabun kokusuna bayılırım ben.
Uyku apnesi. Çok ciddi bir rahatsızlık. Yaşam kalitesini düşürürken,birçok riskide beraberinde getiriyor,uykularından nefes alamayarak uyanan insanların ne kadar zorluklar çektiklerini düşünemiyorum bile.Evde kolaylıkla yüzünüze adapte edebileceğiniz bir cihazmış CPAP(cpap.com).Nemlendirme özelliği ile apne tedavisinde çok etkinmiş.Uyku apnesi olanlar bu cihazla ilgili, sitesinden bir araştırma yapabilirler.
CNC Dövme makinası. mürekkebi ekliyorsunuz ve kolunuza çizdiğiniz desenin üzerinde gezdiriyorsunuz ve dövmeniz hazır. Biraz saçma geldi ama dövme ile ilgilenenlerin vardır bir bildiği. Herhalde bu hayatta en son yaptıracağım şeylerden birisi de dövme. Bana hiç estetik gelmiyor. Aman zaten benim bir sürü seçimimde dövme sevenlere sıkıcı geliyordur:)

3 yorum:

Nllla dedi ki...

CPAP korkunc görunuyor aile planlama acisindan baya iyi gibi, hihi! Is arkadasim her sabah yuzunde izler kalmis halde geliyor, yazik ona.

cerenim.com dedi ki...

yaa hahahha evet aile planlaması için hakikaten pek yararlı gözüküyor. Ama olsun sağlık için bir dönem katlanılır ...

mine dedi ki...

salı pazarı çok şeker