9 Kasım 2010 Salı

Köpişlere patiler :) babetler...

Köpişler de babet giyermiş :)  Babet sitesinde , köpekler içinde ürünler satılıyor. Ürünlerin hepsi çok güzel :)) Ama köpişler için olanlara bayıldım :)) Zaten biricik bir köpeğe sahip olduğum için ürünlere iyice aşkla bakıyorum.Neyse gevezelik yaptım yine:)) Ve en son köpiş babet modası sizlerleeee....dını dını dıııınnnnn!!!!







babetleri satın almak için tıklayın

7 yorum:

Ece K dedi ki...

Cerencigim, cok seker seyler. Sanirim kucuk, kucak kopekleri icin hepsi. Ne de olsa onlar yurumeyi de pek sevmiyorlar, hep tasinmak istiyorlar. Ben kendi koca bebegimi boyle seylerin icinde hayal bile edemiyorum:))

cerenim.com dedi ki...

evet küçük köpekler gibi sanki ece'cim :) ama boyutları da vardır belki...Benim koca bebeğimde 40 kilo ve 10 yaşında:) seninki?

Ecehan dedi ki...

Yine kendi zevk ve isteklerimize göre onları yine ve yeniden alet ediyoruz gibi geldi bana. Doğasına aykırı buluyorum ve şirin de olsalar hoşlanmıyorum doğrusu.
selamlar

Dallama Blogger dedi ki...

köpiş :D

cerenim.com dedi ki...

Sevgili ecehan'cım :) Aslında çok haklısın ... Tamamen kendi egomuz için yapıyoruz bu şirinlikleri. Bebeklerimizi de o sebeple süslemiyormuyuz? Yani aslında yaşamdaki her süslü şey egomuza dair. Ama eğer bu ego tatmin ediciler, hayvanlara,bebeklere ya da çevreye zarar vermiyorsa; o zaman varsın egomuz tatmin olsun. Çünkü zaten doğa istalaya uğramış durumda (tarafımızdan) ...O zaman zaten o sokak hayvanları doğada değil evde evcilleştirilerek uğruna para harcanıp, süslenerek yaşatılmaya devam etmeli...Bence. Çok sevgiler ve öpücükler

Ece K dedi ki...

Cerencigim benim bebgim 5 yasinda ve 40 kilonun uzerinde:)) cook ozledim ama ben onu, ne yazik ki yanimizda degil. Ama haftaya kavusacagim, kisa sure icin de olsa. Anneannesi ve dedesi bakiyor bir suredir bebisime.

cerenim.com dedi ki...

aynı kaderdeyizzz. Benimkinede. Bende en kısa zamanda gideceğim ve kavuşacağım :)) biliyorum ne hissettiğini...