26 Ekim 2010 Salı

İsmini yazdırdım pisletlere....

Bisiklet tutkunuyum biliyorsunuz ....Stockholm'ün karında kışında bile bisiklete binme hayalleri içerisindeyim. Geçen gece bir arkadaşımın mavi ve beyaz tekerlekli bisikletini bana hediye edeceğini öğrendim. Nasıl sevindim anlatamam. Hani köpeklerini, kedilerini bırakırken iyi bir aile ararya insanlar onun gibi bisiklette ona çok iyi bakacak birine hediye edilmiş oldu. Sevgili Ece'ye buradan da çoook teşekkürler...Tabi kendisi biraz uzaklara gidecek olduğu için üzülüyorum ama artık gittiği yere kendilerini görmek için gideceğiz!!! Bu bisikletlerde pek sevimli ve değişikmiş.... Adını yazdırmışlar...Hani iyi ki Ece'cim sen adını yazdırmamışsın ;) Çift olan nefismiş. Ama ben eşimin adını yazamazdım... komik olurdu diye düşünüyorum :) Ve işte isimli pisletler , bisikletler... :)


6 yorum:

Gülen Tezer dedi ki...

Güle güle bin şimdiden. Ben de yaklaşık bir aydır bisiklete biniyorum. Bisiklet özgürlük demek ve ben bisiklete binmeyi çok seviyorum, hem de etekle :)

Sevgiler..

cerenim.com dedi ki...

Teşekküler:) Etekle sorun olmuyor mu? Avrupada kimse kimseyle ilgilenmez Türkiye'de baya sıkıntılı olur gibime geldi :)

Ece K. dedi ki...

mutlu günlerde binesin
yavruma iyi bakasın:)

springoss dedi ki...

Türkiye'de her şey sorun, heleki kadınlar için..kukla olup söylenenleri yapınca ancak huzurlu olabildiğimiz bir memlekette, ben de özgürce binmek istiyorum bisiklete! :)

neyse şimdilik en azından eşofmanlarımızla binebiliyoruz, oda elimizden gitmez inşallah :))

uyduruk prenses dedi ki...

amaan bunlar pek güzelmişş,ecenin bisiklet de senin olmuş süperrr:)

Adsız dedi ki...

bu isimli bisikletlerden yapılıyormu heryerde arıyorum amaaa :(