26 Şubat 2011 Cumartesi

Muazzam pasta dizaynları...Pasta sanatı demek daha doğru olur...

Özel günlerde pasta yaptırmak harika bir gelenek. Hem herkesin ağzı tadlanıyor hem de - anı - olarak kafamıza kazınıyor. Coccolat İstanbul'da bu konuda beş yıldızlı hizmet vermekte. Eşimin yaşgünü için yaptıkları pastayı gördükten sonra ( midyeli olan) ve lezzetini tattıktan sonra,yapımında emeği geçen herkese karşı hayranlık duydum. 
Sizlerde eşinizin, dostunuzun,bebişinizin güzel zamanlarını kutlarken, Onlara ait temaların olduğu, sevdikleri kompozsiyonlarla tasarlanmış bir pasta yaptırabilirsiniz. 
Ve işte bu muhteşem sanat yapıtları...(Her tarafı yeniyor. Maket falan zannetmeyin)












 ve bu nefis midyeli pasta sevdiceğimin pastası :) her tarafı yeniyor....






Teşekküler coccolat,teşekkürler yalçın onur, iyi ki varsın,iyi ki doğdun sevdiceğim... 
http://coccolat.com
http://yalcinonur.wordpress.com

22 Şubat 2011 Salı

Ünlülerin gençlik halleri...

Ünlülerin gençlik fotoğraflarını yayınlayan bir site var. Siteden seçtiğim ünlüler, Albert Einstein 1945, Angelina Jolie, Barack Obama,Bill Clinton ve Hillary Clinton,Drew Barrymore,Freddie Mercury,Jack Nicholson,Jean Claude Van Damme,Kurt Cobain,Pablo Picasso...Ünlülerin gençlik,bebeklik halleri hep merak konusu olmuştur :) İşte bazıları...Üstte isimleri yazdım:) Bakalım eşleştirebilecekmisiniz??? Kim kim? Bekliyorum yanıtlarınızı...











21 Şubat 2011 Pazartesi

Stockholm'den bir dizayn ev gezisi...









Stockholm'de evler minicik miniciktir. Herkes eşit yaşasın diye:) Şehirde oturuyorsanız ve 65 metrekare üstü bir eve sahipseniz çok çok şanslısınız. 
Ev kiralama sistemi çok farklı. Öyle elinizi kolunuzu sallayarak kiralık yazısı görüp emlakçı bulup ev görmeye gidemezsiniz .Belli günlerde ziyaret yapılabiliyor. Toplu olarak.Kimseye haksızlık olmasın diye. 
Ev kiralayabilmek için yıllarca bekleyenler bile var.Ama tabii şehir dışlarında banliyölerde böyle muazzam kocaman değişik dizayn evler de mevcut. Bunlar da satılık. Bu ev ilginçmiş...

18 Şubat 2011 Cuma

Baksanıza korkunç değiller mi?? Gözleri falan?

Gözleri açılıp kapanan, gözlerinin  iç partaküllerine kadar çizilmiş. Hani biraz loş olsa canlı sanılacak,hatta hatta bazılarının konuştuğu, bebeklikten beri korkulu rüyam...Oyuncak bebekler. Hani ayı,kuzu,keçi,köpek gibi peluş oyuncaklar sevimli sevimli...Onlarında gözleri korkunç olanı var ama , bu bebeklerin hepsi ürkütücü. Annemin arkadaşları getirirdi, ben arkadaşlarıma "al senin olsun" diye verirdim. Hep sevilen bir çocuktum, bundan galiba. Açılıp kapanan bebeklerimi hediye etmekten. Eeee o yaşta birlikte oynarsın ama sırma saçlı ,gerçek çipil çipil bakan gözlü bebeğini vermezsin.
Neyseki büyüdüm, artık bu hediyeler gelmiyor. ..Şükür ,
Siz de bir bakın??!!!Tamam tasarım olarak bazıları süper ama Korkunç değiller mi yahu?