31 Ekim 2010 Pazar

Snoopy 60 Yaşında!!! ”Being Joe Cool”

Stockholm Nordic Light otelde Snoopy'nin 60. yaşı ilginç bir sergi ile kutlanıyor. Değişik sergilere evsahipliği yapan Nordic Light otel, ilginç tasarımı ve aydınlatmalarıyla oldukça ilgi çekici. Stockholme gelirseniz bu otelin lobisinde içkinizi yudumlamalısınız...
Sergide  birçok tasarımcının kendi yorumlarıyla Snoopy heykelleri yeralıyor. Sizlerle sergideki tüm snoopyleri tasarımcı adlarıyla birlikte paylaşıyorum. Hazır Türkiye’de You tube izni varken, sergi videosunu da paylaşacağım : ) İyi seyirler...
 ”Being Joe Cool”

(Andreas Halldén & Musse Hasselvall).
Annika Matilda Wendelboe.
Bea Szenfeld.
DJ Pamela Bellafesta.
Frida Wanselius.
Joans Wiehager.
Karl Grandin
Lars Wallin.
Magnus Schmidt.
musician Dregen.
Sanna Gebeyehu.
Simon Norrsveden
Slobodan Zivic

BEING JOE COOL på Nordic Light Hotel - Presenterat av Videobrigade

26 Ekim 2010 Salı

İsmini yazdırdım pisletlere....

Bisiklet tutkunuyum biliyorsunuz ....Stockholm'ün karında kışında bile bisiklete binme hayalleri içerisindeyim. Geçen gece bir arkadaşımın mavi ve beyaz tekerlekli bisikletini bana hediye edeceğini öğrendim. Nasıl sevindim anlatamam. Hani köpeklerini, kedilerini bırakırken iyi bir aile ararya insanlar onun gibi bisiklette ona çok iyi bakacak birine hediye edilmiş oldu. Sevgili Ece'ye buradan da çoook teşekkürler...Tabi kendisi biraz uzaklara gidecek olduğu için üzülüyorum ama artık gittiği yere kendilerini görmek için gideceğiz!!! Bu bisikletlerde pek sevimli ve değişikmiş.... Adını yazdırmışlar...Hani iyi ki Ece'cim sen adını yazdırmamışsın ;) Çift olan nefismiş. Ama ben eşimin adını yazamazdım... komik olurdu diye düşünüyorum :) Ve işte isimli pisletler , bisikletler... :)


25 Ekim 2010 Pazartesi

Vitrine at girmiş!!!

Vitrin  tasarımlarını paylaşmaya devam ediyorum. Biliyorsunuz nerde ilginç gördüğüm vitrin varsa hemen ekleyip sizinle paylaşıyorum :) Bu vitrin Amsterdam'dan... Beğnedim doğrusu!


22 Ekim 2010 Cuma

Breziya'da sokak sanatçıları zamanı!!!

Brezilya'da iki sanatçı sokak resimleri yapmaya başlamışlar.Kaldırımları, su giderlerini boyayan sanatçılar sokaklara neşe getirmişler. Bizim ülkemizde de bir kaç gönülllü sanatçımız çıkıp çirkin görüntüleri fırçalarıyla renklendirmek istese devletten izin çıkarmı acaba???








Siz hangi gülücüğü seçerdiniz??? çok komikler!!!!

Gülümsemek ne nefis bir davranış ! Gülümsemeyi bilmeyen insanlara acıyorum. gerçekten!!! kınamıyorum sadece onlar için çok üzülüyorum. Hayvanların gülüşüde insanlar gibi etrafına ışık,neşe ve sempati yayıyor... Bol gülücüklü bir haftasonu dilerim hepinize... puss puss :)



 ben bu kuçuya aşık oldum!!! Sadece gülüşü yeter !!oyyy


Bu sapıklık değilde ne?

Dövmeyi kendimde sevmiyorum, yapanlara da saygı duyuyorum. Ama bu kadarı da fazla... tattoo kedi! Adam kendini tamamen işletmiş kanaviçe gibi. Ama kediyi de bu hale getirmek sapıklı değilde ne???

21 Ekim 2010 Perşembe

Arabaların kirpikleri olsaydı ?

Arabaların kirpikleri olsaydı ne sevimli olurlardı. Değişik aksesuarlarlara sahip arabalar üretmeliler! Kirpikleri olan farlı araba, kurdelesi olan araba, kuyruklu araba... Bayanlar ve gençler için nefi olmazmıydı???

Avrupa'da dönerciler bir alem!

Emre döner,prenses döner,yaprak döner :D

Burası neresi :) ???? Bulabilecekmisiniz bakalım???

13 Ekim 2010 Çarşamba

Heineken Fabrikasındaydım...Fabrikanın içini görmek için tıkklayın !!!

Amsterdam'da Heineken fabrikasını gezdik. Daha doğrusu biranın gelişimi ile ilgili bütün bilgilerin bulunduğu turistik bir yer. İçeride biranın ham maddesinden, şişelenip etiketlenmesine kadar her aşamayı izleyebiliyorsunuz. Tarihçe ile başlıyor gezi...Birçok fotoğraf, video,döküman...Eski şişeler , posterler...Dünden bugüne Heineken. Ayrıca içeride kendi adınızın yazdığı şişeden yaptırıyorsunuz. Tüm şişelenme ,etiketlenme aşamalarını izleyerek. Kameraların karşısına geçip şarkı söylüyor, onu kendi mailnize anında gönderebiliyorsunuz. Bir odanın içinde sallanan platformda 3 boyutlu gibi bir gösteriyle bira yerine konuyorsunuz. onu gidince anlayacaksınız. Anlatamadım! ama güzel ;)Dev ekranlarda görüntüler izlenen odadan minik yeşil ışıklı dinlenme yataklarına geçiyorsunuz. Çıkışa doğru bar geliyor karşınıza... Biranın kalite standartlarını anlatarak ikram ediyorlar ve girişte bileğinize takılan bileziklerle 2 adet daha heineken bira alabiliyorsunuz. Amsterdama yolunuz düşerse...Mutlaka gidin!!!










 tavana bakın şişe dolu!