23 Mayıs 2010 Pazar

Anneler için pratik kazak !

Hem sıcacık hem güvenli... Nereden alınır bilemiyorum ama yaptırılabilir....

AY AY ayyyy Hello kitty kostümü !! Kediniz varsa !!!


Ne kadar şirinler değil mi? Ayrıca kostüm giyince çıldırtası oluyorlar..Heleki bu kostüm Hello kittyse...

Bu tarz bileklikleri seviyorum...


Renkli iplerin uçlarına takılan takıları seviyorum. Spor ve klasik birleşiyor ve günlük kullanımda da çok keyifle kullanılıyor. Cartier aşk serisinde bu tarz bileklikleri kullanmış.

BEN BU PATİLERE AŞIK OLDUMMM!!!!!

Işıklı şemsiye!!! Geceleri ışıl ışıl ...

     Bu şemsiyeler 3 renkten oluşuyor. 30 dolara satılıyormuş ama  maalesef şimdilik sadece Kore de varmış. Biri giderse Koreye banada alsın lütfen :) Geceleri yağmurda karanlık sokaklardan geçerken etrafımın aydınlanıyor olma fikri hoşuma gitti. Kırmızısı daha güzel!!!

Jackpot saat


Girard-Perregaux marka bu saat kumar tutkunlarına yönelik hazırlanmış.Saatte alarm,  kumar sesleri gibi çan seslerinden oluşuyormuş.

Jimmie Martin tasarımı mobilyalar...

Büyükanne ve babalarımızın evinden alabileceğimiz bu mobilyaları kendimizde yapabiliriz. :)

12 Mayıs 2010 Çarşamba

Kaykay seven bayanlar !!!!

http://www.greeceisforlovers.com/commissions/tougher-than-leather/tougherthanleather-1.html

şık ve şeffaf ütüler için:)

B-iron 725 ...şeffaf tasarımı ile ütülediklerinizin düzleşme anını üzleyebiliyorsunuz. çok hoş...hem minik hem de ilginç...:)

Ev objelerinden çocuklara ve evlere yaratıcı el işleri...

Evde çocuklarınızla yaratıcı oyunlar oynamak için ihtiyacınız içilmiş bir süt kabı, bir pipet, boş kapaklar vs...Sadece çocuklarımız için değil evimiz içinde değişik tasarımlar üretilebilir.Bu siteden değişik örneklere bakabilirsiniz.Kendinizde yeni tasarımlar üretebilirsiniz. http://www.looledo.com/index.php/the-professors-projects.html sitesinden hem videolu hem de fotoğraflı anlatımlara ulaşmanız mümkün.

11 Mayıs 2010 Salı

Büyük anne ve babalara, anne ve babalara...

Mesela;  dedeniz bilgisayara meraklı ama karmaşık geldiği için  kullanımda güçlük çekiyor ya da teknolojiden uzak anne ve babalar. Böyle klavyeler üretilse. Tek tuşla mail atabilse , msn açabilse ve kamerayı aktif hale getirebilse... Anneannem kursa gidiyor uzun zamandır. Facebook sayfası bile var. Ama onları açabilmek onun için çok güç. Hemen üretilsede alsak!!!

özür!!!

Bahçemin canım,tatlı ziyaretçileri...uzun zamandır birşeyler ekleyemedim...araştıramadım. Yarın itibari ile yeni  gönderimlerle bahçemi sulamaya devam edeceğim. Yoksa bir daha gelmeyeceksiniz bu tembel blogcunun bahçesine. Siz gelmezseniz hiçbir anlamı olmaz işte...Gelin tamam mı!!! ama yarından sonra.Mecazi anlamda değil 12 Mayıs diyelim :D öpücükkkkk